Privatlektioner/ Uteritter

 Enstaka ridlektioner  45 min (+ tid för hästskötsel)

(I mån av tid och utrymme under ordinarie verksamhet höst- och vårtermin)

(Passar även nybörjare/mindre vana/osäkra/mkt ringrostiga)  

(Kortare ritt i naturen kan ingå om så önskas)

(Max 75-90 kg) på islandshäst. Våra islandshästar är vissa av modell mindre, anpassade även för barnverksamhet. Vi har även mindre ponnys, a- och b-ponnys.

1 ryttare, 600kr

2 ryttare, 400kr/pers

3 ryttare, 300kr/pers

4 ryttare, 250kr/pers

5 ryttare, 225kr/pers

6 ryttare, 200kr/pers 

 

 UTERITT 

(I mån av tid och utrymme under ordinarie verksamhet höst- och vårtermin)

Ridlektion ute i naturen i mindre grupp. Endast  ryttare med tidigare ridvana

För ryttare med tidigare ridvana.( Vi har inte turridningsverksamhet för nybörjare. Om du är nybörjare så rekommenderas att du bokar in privatlektion på ridbanan som även kan innehålla en kortare promenad i naturen. Se text här ovan ”Enstaka ridlektioner”).

Barn/vuxen (max 75-90 kg) på islandshäst då vissa av islandshästarna är av modell mindre, anpassade även för barnverksamhet. Vi har även mindre ponnys, a- och b-ponnys.

ca 1 tim ridning, 350kr

ca 2 tim ridning, 600kr (inkl fika)

På 1-timmes ritterna rider vi oftast mot Vik, Sunnersta och upp på Hängsjöberget via både smala kuperade stigar och skogsvägar i mysig och vacker natur. En mycket fin och uppskattad runda! (Som vi själva för övrigt aldrig tröttnar på! och har många olika variationer)

På 2-timmarsturerna rider vi oftast över på andra sidan Voxnan till Voxsätter vidare upp på Uvberget och ned på andra sidan i Vikskogen där Skogsstyrelsen har ett  väldigt fint friluftsområde med grill- och rastplatser där vi kan stanna till. Uvberget bjuder på vacker utsikt över bygden och vi rider omväxlande på skogsvägar och vindlande stigar där hästarna lätt och smidigt tar sig fram. Mycket trevligt och uppskattat av alla!

På 2-timmarsturerna rider vi i ca 2 timmar + tid för fika. Fikat tar vi antingen med oss i sadelväskor eller så fikar vi hemma i stallet eller utanför vid grillplatsen/fikaplatsen när vi är tillbaka.

Vi kan ta emot grupper från 2 personer upp till som mest 4 personer på Islandshäst och mkt ridvana barn på 4 små ponnys, a-b-ponny.

Varmt välkomna  på fantastiska  ridupplevelser på bästa hästarna i vackraste Hälsingeskog! / Annika

annikawengelin@yahoo.se